Två varv åttan

Tjo bloggen,
Idag har jag jobbat som ett djur ty drar upp till Luleå imorgon bitti för att börja jobba med Sverigestafetten, kolla sverigestafetten för mer info.
Dagens tisdagstävling bjöd på två varv åttan dvs 10 km och jag körde epic legacy- en låda jag gillar mer och mer. Var bra skvalpigt på riddarfjärden idag vilket var lite stressigt men jäkligt fostrande. Borta vid Örnsberg så var det riktigt snabba nissar som vandrade runt:
Wangler, Ernström, hukkanen mfl och Danny Hallmen på besök. En riktigt snabb kanotist som dock växlar lite mellan sporter men ändå en vass rackare. Starten gick och jag trodde Danny skulle försvinna i fjärran men hör och häpna så kom jag iväg bra och fick Wangler och Danny på varsin sida om mig.körde på lagom utan att förta mig och på utsidan av Långholmen så släppte Danny i skvalpet ty jag lyckades fånga lite småvågor vilka han missade. Wangler hängde på en bra bit till men släppte vid inloppet av pålsundet efter vi rundat reimers.
Jag vann tryggt och fick ett riktigt bra kvitto på att formen är väldigt god- som nu kommer försvinna ioxhmed jag ska sitta i en bil i 2,5 veckor. Depp!
Sverigestafetten ska dock bli ball att genomföra och jobba med!

20130820-215208.jpg
Danny vid nån maratontävling

20130820-215328.jpg
Jorå

Godnatt

Marran

Be first to comment