1825 dagar

Förra veckan var första veckan på jobbet efter semestern och det var riktigt kul att återuppta träningen efter en minst sagt lugn träningsperiod under semester. Men lagom tills första veckan började lida mot sitt slut så kom även en förkylning och knackade på, så hittills denna veckan har det inte blivit någon träning, men det halsonda är nu borta och endast lite snuva återstår så imorgon blir det ett pass löpning, av vilken karaktär återstår att se.

image

Idag är det 5år sedan jag och min sambo träffades, och lyckligt nog så var jag även ledig idag så vi packade bilen och in med hela familjen och satte kurs mot Ekerö och husbygropen (blå lagunen). Med undantag för en ensam man på andra sidan sjön var vi helt ensamma vilket var riktigt mysigt. Lek, bad och lugn och ro fyllde dagen vid gropen och nu sover barnen så vi varvar ner tillsammans i soffan.

Lev väl,
Andreas

Be first to comment