Dag två för plankan

Som jag skrev igår så drog jag igång med Martins plankan-utmaning under gårdagens cirkel. Trotts att jag dubblade tiden och körde den under fem varv så var det inte så vidrigt, vilket är väl tur det med tanke på att jag bara körde 40sek och om 28 dagar ska jag stå 10min….. Stålligt 😉

Jag har sedan ungefär två år tillbaka tränat och även tävlat i TCA vilket står för toughest competitor alive och är en åtta kamp för brandmän och poliser. I TCA tävlar man i 5km löpning, 100m sprint, kulstötning, 100m simning, repklättring, bänkpress, chins samt hinderbana. Allt detta under en dag med ungefär 1h mellan varje grenstart.
Anledningen till att jag började med TCA var att min far, som är polis läste om TCA i deras tidning och nämnde det för mig, och tack vare grenens mångsidighet såg jag det som ett riktigt bra sätt att nå den fysik som jag strävar efter i min resa mot jobbet som ytbärgare, och som tidigare nämnt har även tanken slagit mig att komplettera detta ytterligare med multisport för att uthålligheten.

Sedan 1.5år tillbaka har jag stolt kunna presentera Gymvaruhuset som min sponsor och har hitintills haft ett enormt stöd och uppbackning av dom. Eftersom vi har samarbetat i drygt 1.5år så har jag under tiden testat många utav deras produkter och en som jag fastnat för är Hydrapro.

image

Hydrapro är ett tillskott som lämpar sig lika bra under passet för extra energi som för återhätmning efteråt. Hydrapro är en bra blandning av snabba kolhydrater och bra aminosyror.
Jag tar Hydrapro i samband med all min träning, om det är under eller efter passet beror på passets karaktär. Om ni vill ta er träning till en ny nivå tycker jag absolut ni ska testa Hydrapro.

Lev väl,
Andreas

Be first to comment