Fylld av livets goda

Så var man återigen på väg mot jobbet en härlig söndagsmorgon när solen kastar sina första strålar över staden samtidigt som familjen vinkat mig adjö från soffan. Men efter den helgen vi har haft så är jag fylld av energi och kärlek, både från Anna och barnen. Så att få en liten stund på väg till jobbet att summera  och tänka tillbaka på helgen för mig själv är rätt ok, men framförallt med vetskapen att de ändå finns kvar där hemma när jag kommer hem.

image

Det vi har gjort i helgen, eller snarare fredag och lördag är att vi firat vår femårs dag som vi egentligen hade i onsdags. Så efter att ha lämnat barnen hos mor och far i fredags styrde vi mot Trosa och Bomans hotell. Där varvade vi ner på en filt vid vattnet för att sedan byta om till middagen där vi åt och drack gott.
Försatte på samma tema igår lördag på en filt vid vattnet för att sedan på vägen hem stanna en stund vid tullgarns slott. En snabb summering av min helg, men hoppas iaf att ni kan föreställa er hur vi haft det och på vilket sätt det laddare batterierna för två småbarnsföräldrar;-)

image

Sitter alltså just nu på t-banan på väg mot Alvik för att sista biten till jobbet köra ett löp pass. Vet inte riktigt hur långt det blir men det återstår att se, skulle kunna gissa på ca 5-6km.

image

Har precis nu i skrivande stund även börjat känna av koffeinet från min Celsius inverkan på magen för första gången, så att leta upp något som liknar en toa är prio 1 innan löpningen.

Fortsättning följer,
Andreas

Be first to comment