Jakten har börjat

Ja hur morgonens löpning, ni har säkert funderat över det hela dagen 😉 jo den gick bra, dock med två undantag inget negativt med det men ändå två undantag.
-Nr1: som jag skrev i morse så satte en burk Celsius redig vart på min mage så redan på t-banan i höjd med centralen kände jag ett starkt behov av att besöka dass. I hopp om att finna en toalett gjordes en snabb inventering vid Alviks torg för att någon minut senare konstatera att ingen mugg fanns att tillgå. Så det var bara att dra av sig överdragsbyxorna och börja springa. Bestämde även under de första 100 metrarna att löpningen skulle bli utmed drottningholmsvägen bort mot Brommaplan och inte utmed ulvssundavägen som normalt. Detta av två anledningar, dels för att närheten till buskar är betydligt bättre utmed drottningholmsvägen än ulvssundavägen samt med hoppet om att OKQ8 vid brommaplan skulle vara öppet. Behovet av en toa kom och gick men lättnaden som infann sig när jag närmade mig brommaplan och såg att macken var öppen var obeskrivlig. Tog mig snabbt in genom dörrarna med blicken fast fokuserad mot dörren till toan som stod på vid gavel som om den väntade mig……….. Efter några minuter fortsatte löpningen, som faktiskt var ett träningspass om ni nu glömt det, och det var som om jag sprang på moln. Tog mig kvarnbacksvägen bort till infarten mot byggmax där jag svängde in och följde så gott det gick flygplatsens staket för att tillslut nå ingången till jobbet.
Tiden för detta äventyr har jag i gen större koll på med distansen blev iaf 8km, alltså något längre än planerat med dock med ett redigt bra tempo första 2km, kan nog berott på viss påtryckning.

image

Passar på att växla ämne lite och flika in med en för mig nyfunnen hobby. Nämligen att knyta armband av fallskärmslina. Har gjort ett par och detta här ovan ät det senaste. Om intresse finns så kan jag lägga upp fler bilder och om ni är sugna på att pryda era handleder med ett sådant så är det bara att hojta till.

Tillbaka till träningen, jag jobbade som tidigare nämnt idag vilket även är synonymt med träning om inget speciellt inträffar. Dock så hade vi en sjukvårdsincident tidigt på skiftet, det gick bra och inget som rubbade dagens andra pass. Passet var planerat för lite rodd och sedan lite cirkelträning. Strax innan mitt intågande här på bloggen upplyste Martin mig om att hans tid på 2000m var 6:20, vilken även jag skulle kunna klara om inte bättre, enligt Martin. Detta var mer en pungspark och ett försök att trigga igång mig mer än fakta. Så med något stumma med efter morgonens löpning satte jag mig på roddmaskinen och fick en tid på 7:30. Tror jag kan slipa den ner mot 7:10 om jag är bättre förberedd men dock, handsken är kastad och jakten har börjat;-)

Körde även 10min träning på handstående för att sedan avsluta med cirkel med fem varv innehållandes KB-swing, armhävningar samt chrunches.

image

Har precis gått hem från bussen och ska nu dynga ner i sängen intill min vackra för att imorgon njuta av den sista värmen.

Natti natt,
Andreas

Be first to comment