Måndag & sällskap av brorsan

Medan Sara återhämtar sig från helgens lopp så har jag startat veckan med ett löppass. Jag följer som bekant ett löpprogram med syfte att förbättra min tid på milen- RRS Rönhish running school som Lovisa & Ida står för. Passet idag bjöd på backe- tur att jag bor på söder för här kryllar det av just såna. Dessutom har de flesta riktigt fin utsikt. Idag blev det slingan som går från söder Mälarstrand & hela vägen upp till skinnarviksberget.

För precis ett år sedan hoppade jag omkring på kryckor i många långa veckor med en spricka & stort benmärgsödem i vänster fot, då såg det ut så här.
>
20130930-192442.jpg
Under all rehab-träning lovade jag mig själv att aldrig hoppa över ett planerat löppass när jag väl kunde springa igen. Bara & köra.

Lyckades dessutom lura med mig min bror på kuppen. Jag drog upp honom ur soffan & han drog mig i backarna. Win-win liksom.

20130930-192054.jpg

20130930-192119.jpg<br /
Folk tycker visst att vi är lika.

Be first to comment