Mycket har hänt

De senaste dagarna har bestått av jobb och träning vilket varit skitkul.

 

image

Min lunch de flesta av veckans dagar, nudlar och två burkar tonfisk. Ganska så gott och väldigt mättande och prisvärt så jag kan lägga pengar på roligare saker.

image

har börjat kuta en del och då alltid förbi dessa grejer nere vid Smedis ( stökigt på somrarna, nu är det heltomt)

image

här är också en vidrig grej som går att göra saker i och med.

image

samt med denna.

 

Kutar hit och släpper loss musklerna med olika övningar en fem-tio minuter sedan kutar vidare. En skön träningsrunda med inslag av puls, hets, power och naturupplevelse.

image

tog en bild i språnget som visade sig vara rakt i motljus.

 

Igår var det sista deltävlingen i Stockholmscupen med Kungsholmen Runt med Le-Mans start dvs start på stranden och hoppa i lådan i farten i vattnet.

Många bra på startlinjen där jag visste att Paul skulle vara största hotet. Körde min racer och kom iväg hyfsat i starten, typ 6a. Paddlade mig upp snabbt men fick släppa Paul i skvalpet på Riddarfjärden där jag ännu inte känner mig 100 procentig i min racer. Kom ikapp i kanalen och låg och hade det ganska bra på Pauls våg större delen. Försökte gå upp och om mot slutet men har ännu inte hittat den sista farten och känslan i Epic Legacyn. Paul vann på strax under 40 och jag hade 40.03 vilket är en väldigt bra tid.

Vi uppskattar att Le-Mans -momentet tar ca 1 min och då är tiden plötsligt nere på ca 39 vilket är en snabb tid runt Kungsholmen.

 

Nästa säsong ska jag vara riktigt snabb i Epic racern!

 

 

Jo,

Har som sagt kutat en del och det är något jag tänkte försöka bli ganska bra på så om det är någon av mina läsare som bor på Kungsholmen och vill ha en springpolare en eller flera dar i veckan så mejla mig: jaghetermartin@hotmail.com

 

Marran

3 Comments

 • Svara september 30, 2013

  Justin

  Men för helvete vilken ovärdig mat Martin!

  • Svara september 30, 2013

   Martin Nordstrand

   Justin nu ska vi inte vara såna. Det är ganska bra mat och det är fint med kontraster.

 • Svara september 30, 2013

  Jnas

  Vad menas med Babbeställe?

Leave a Reply