Nya tider

Första dagen på en 9 veckors lång utmaning. Det är dags för mig att genomföra något som jag väldigt sällan ägnar mig åt: följa ett (i det här fallet) träningsprogram till punkt & picka. Jag som vanligtvis inte klarar av att följa ett recept från A till Ö utan att improvisera eller läsa en bruksanvisning i rätt ordning. Nu blir det andra bullar. Dagens löpupplägg bjöd på intervaller & moder natur bjöd på avsvalkande regn.

20130917-212513.jpg

Nuförtiden är det mörkt 19.30. Note to self–> dags att köpa pannlampa.

20130917-212900.jpg
Utrustad till tänderna. Reflexer, snabba tights, sköna strumpor från GoCoCo. Note to self #2: spara tidningarna på hög. Det kommer behövas. Det finns alldeles för många pölar.

//Louise

2 Comments

 • Svara september 18, 2013

  A

  Heja Louise! Vad går det 9v långa löpupplägget ut på?!

  • Svara september 18, 2013

   Ute är inne

   Jag följer Rönhish Running School 10km med mål att förbättra tiden på milen. Orginalupplägget är 3 pass/vecka i 6 veckor men jag har modifierat det i samråd med Ida (www.allakantrana.se) som gjort passen.
   Så jag kör 2 pass/ vecka i 9 veckor.

   Häng på vet ja!

   Läs mer på: http://www.rohnisch.com/blog/se/category/rohnisch-coachar/

Leave a Reply