Resultat KM

Tja,
Oj vilken dag det här har varit. Utan att gå in på detaljer så körde jag solo runt Kungsholmen på en tid jag är väldigt  väldigt nöjd med, har aldrig paddla så snabbt på plattvatten tidigare och vad jag vet så är den tiden rekord runt kungsholmen sen klubbens start…

38:34 på 8,6 km, ger en snittffart på 13,37
m/h. Oj!

image

Mkt folk därnere idag med finbesök av mina päron och syrran  med familj!

image

Sara här fyller 25 idag, eller var det 30? Ser ung och fräsch ut vilket som.

image

Skärskog kom dit och körde bra men ledsnade  efter typ 6 km

image

Drog och klippte mig sen.

Jo, körde min V14 idag och gud vAd jag gillar den!!!

image

Nu pressa och sova lite på bryggorna  nedanför min lägenhet här på essingen.

Fullständiga resultat kommer sen!

Martin

Be first to comment