#uteärinne – the beginning

Hej!

Idag gör vi vår premiär här på multisportbloggen under #uteärinne, välkomna! Här kommer ni kunna följa oss när vi kombinerar arbete, aktiv fritid och våra nya upptåg. Vi vill att träning ska vara en upplevelse men framförallt riktigt roligt och gärna utföras utomhus.

#uteärinne lagmedlem nr1 – Louise (till höger) är tjejen som inte tycker det räcker med att jobba som sjukgymnast och PT utan som dessutom läser in en master på GIH . Du hittar henne ofta spurtandes uppför Hammarbybacken. Hon tränar allra helst utomhus och med sällskap. Louise har en bakgrund som gruppträningsinstruktör, framförallt inom yoga och pilates. Började paddla sommaren 2013. (louise_kjellberg på instagram )

#uteärinne lagmedlem nr 2 – Sara (till vänster) är juristen som svider om från dräkt till träningstightsen på lunchen för att springa runt Årstaviken. Vårens stora satsning var Stockholm marathon. Under somrarna flyttar hon ner till kajakbryggan.  Har under sommaren kört sina första kajaktävlingar, men har paddlat några år. På vintern återfinns hon klättrandes på något klättercenter eller i skidspåret. (rydefjard på instagram)

Under 2014 är målet att bli riktigt grymma på att paddla kajak! Martin är vår kajakcoach. Här är bilder från helgens klubbmästerskap.

“When you stop doing things for fun, you might as well be dead – Ernest Hemingway”

//Louise&Sara #uteärinne

Be first to comment