Vind och våg

Har denna vecka semester och den kommer självklart spenderas ute på ön i stockhoms skärgård tillsammans med familjen. Vädret så här års är såklart helt olikt det som man annars upplever på sommaren, och det är just det jag gillar med det här stället. På sommaren njuter man av solen och badar, och idag styrs man mer av vädret somm idag är det skiftande regn med 15m/sek och ca 1m vågor vilket gör att man får passa och gå ut när det är uppehåll och sätta sig på en klippa och se på havet och känna vinden i ansiktet.

image

Träningsmöjligheterna här på ön är begränsade pga dess storlek så det blir till att improvisera, då blir det oftast en tur i kajaken eller några övningar av calisthenics karaktär som det så fint heter. Bilden ovan är ett exempel på handstående i kraftig på vind klippan som tillsammans blev en riktigt bra balansövning.

image

Självklart blev det ett dopp efter middagen, 14 grader visade termometern vilket är i det varmaste laget för min del.
Nu väntar en kväll framför brasan där planer för nästa års träning och eventuella tävlingar ska gnuggas av hjärncellerna då frugan och ungarna sover sedan en stund tillbaka.

Må gott,
Andreas

Be first to comment