Brinnande ben

Som jag skrev i mitt första inlägg här på multisportbloggen så håller jag nu på att försöka lägga om min träning helt, och det genom att gå från fokus på styrketräning med konditionsträning som ett mörkt moln hängande över mig, till att nu fokusera helt på konditionsträning i form av löpning, simning och i vissa fall även cykel. Istället för styrketräning köra mer rörlighetsövningar med fokus på rörlighet och koordination.

image

Som jag tidigare nämnt var jag i onsdags på utbildning på Arlanda och istället för att sätta mig i köerna på vägen som så svängde jag in på polishögskolan och körde några varv på deras 3km terrängspår, ett riktigt bra spår som avslutas med 1km uppåtlut.

image

Igår på jobbet värmde jag med 10min i rodden och körde sedan resterande tid av passet tillsammans med en av våra timmanställda som studerat något åt PT-hållet på Bosön och är riktigt vass på funktionell samt rörlighetsträning. Han visade mig en del övningar som jag nu kommer köra ett tag framöver och det ska bli kul att se hur kroppen tar till sig den sortens träning.

Dagens pass blev 30 min intensiv cykel med en hel del intervaller, för att sedan avsluta med några handstående samt rörlighetsträning.

På väg hem från jobbet och ska skutta rakt ner i sängen när jag kommer hem, för i helgen väntar massa skojj.

Må gott,
Andreas

Be first to comment