Kreolsk dynamit

Som jag nämnt tidigare så har jag haft semester och den spenderades största delen ute i skärgården men den avslutades dock på hemmaplan. I söndags blev det en tur till skansen för ett besök på deras höstmarknad, och vilken marknad. Om ni ska besöka en marknad nästa höst så rekommenderar jag den alla dagar i veckan, riktigt mysig och trevligt utbud.

image

Idag är så min höstsemester slut och jag har just nu anländt till Arlanda för en dags utbildning, en riktig prövning för psyket att ta sig från södra till norra sidan denna tid på dygnet, men det gick relativt smärtfritt och det bjöds på en hel del vackra vyer trots allt som plåster på såren.

image

Från Essingeleden med näsan mot riddarfjärden.

Har likt Martin även tagit tag i min löpning sedan en tid tillbaka och betade av ett pass efter en veckas halsont igår. 5km på kuperade stigar ute i tyresta by blev det igår, lite för kort distans men kändes ändå bra efter en veckas uppehåll.

image

Fyllde på depåerna igår till middag med kreolsk gryta, en av mina favoriträtter. Så idag blir det turbolöpning.

Må gott,
Andreas

Be first to comment