Multipole

Det har under den senaste tiden blivit mycket löpning och kanske även lite för mycket då jag under veckan känt av något som liknar överansträngning i mitt högra knä. Varför just höger knä tror jag beror på att stabiliteten i det knät är något försvagad sedan min tid i hockeymålet. Därför ersatte jag veckans sista två löppass med styrkepass för att just bygga upp muskulaturen och stabiliteten i knäna. Som avslutning på veckan blir det intervaller på cykel samt core och koordination.

image

Vi var igår på 50års firande hemma hos min faster och hennes man, en mycket trevlig tillställning. Något som nästan var ännu trevligare var att än utav mina kusiner som förutom styrketräning även håller på med poledance. Absolut inte lika stilfullt och inte heller med samma kroppskontroll som Mathilda (min kusin) men med tillräckligt självförtroende tog jag mig an stången som ni kan se ovan. Det finns en del att lära men lyckades iaf få till flaggan hyffsat, och jag lovade att över lite mer för att sedan komma tillbaka och köra mer, för kul det kan ni ge er på att det va.

image

Nu på väg till jobbet för ett heldagspass, sen tar jag helg.

Må gott,
Andreas

Be first to comment