Sista biten i Estland

Vi hade inge mer offroadkörning från Kasmu in i Lettland så tog en sovmorgon till 08 (skönt) sedan lång frulle hos Leenas pansion, Paul som mått halvbra gick sedan och la sig igen medan jag drog ut på en löptur längs beachen för att leta efter topless-babes men tji fick jag. Inte en människa förutom två trädkramare/fågelskådare.

image

Svårt att få ut mitt löpsteg, vilket löpsteg tänker ni kanske. Haha.

image

Det verkar blåsa en del här.

Googlade sedan MC butiker och fick napp att Ktm har en flagshipstore utanför Tallinn så vi brände dit på motorvägen. 10 mil, de tråkigaste 10 milen i mitt liv. Asfalt. Blä.

image

image

image

Ägaren där körde paris dakar 03 och var en grymt skön snubbe så vi hängde här ett par timmar. Taggad på en ktm? Ja.

image

Tjackade sedan varsin plåt för att komma till Mariehamn

image

Tog fel på en timme så blev en del dötid i den här sittställningen. Joråsåatt.

image

Bågarna stod längs fram i kön

image

image

image

Inne i båtens mage.

image

Vi fick en god halvnatts sömn till skillnad från den här liraren som antingen är sjösjuk eller krökat för mycket. Det visade sig sen fick vi höra från en Vakt på båten att den här liraren skulle av i Mariehamn. Tjena. Vakten var förövrigt modell större, en hel del testesteron och uppe i varv efter andfått berättat att “thee drunk guy wanted to fight mee, hehehehe”

image

Ordning.

image

Vi skickade i lite åländsk soppa och blev underhållna av den här killen, “har lite sömnbekymmer” strax efter fem på morgonen. Han håller på och renoverar sitt hus, jag antar han gör det på rekordtid.

image

Åkte sedan till Havsvidden vid Ålands norra spets där vi kraschat i lobbyn två timmar. Nu frukost!!!

Citat från frullen av en stekare från bordet bredvid: “jäkligt fräsch workshop igår, produktivt. Full fart framåt nu gänget”

Reflektion: jag vill tillbaka till Östeuropa och garva runt på landsbygden.

Marran

Be first to comment