Laguppdateringar!

Axa-Adiadas har tydligen fått leta långt ut efter en ny tjej till laget. Varken jag eller andreas visste vem Jo Williams är. Men efter lite sökningar i startlistor (arws, mfl) så kom vi fram till Joanna Williams är från Irland och har kommit femma på Godzone nere på NZ. Bra!!axaadidas FB

Vi väntar med spänning på att se alla lagen snart! Ducatitjejerna hade fullt välkommande av press och tävlingsledning på flygplatsen.

Svenska?! Team Thule har sagt sitt på Sleepmonsters! inför VM med Team Thule
Men det är inte en enda Svensk person på plats och tävlar. Troligen inte någon som kan sjunga du gamla du fria…för thule blir det svårt med kommande VM-regler där man skall tävla nationsvis. Läs mera hos sleepmonsters>
National Team Rules introduced for AR World Championship 2014

20131126-081358.jpg

Be first to comment