Ny hoj

Oj, Senaste dagarna har varit väldigt händelsefulla i form av nyheter på jobbfronten (mer om det sen) men det kanske som är mest intressant för er är att jag har köpt en ny båge, en KTM SUPER ENDURO 950R. Tog tåget ner i söndags morse till Kristianstad för att kolla på den – det blev deal och jag körde sedan hem den till Stockholm. Fy satan vilket monster!!!!

 

image

98 kusar, ett rejält offroad/endurochassi. Braaaap Braaaaaap

image

I Ljungby så brände jag in vid Biltema för att köpa ett par nya vinterhandskar ty då hade jag kört i ett par timmar i totalt hällregn så till och med mina Hestra värstinggloves var genomblöta, bakläxa där Hestra. Gore Tex är väl tätt, eller? 99 spänn för ett par nya varma som höll sig täta sista 40 milen till Stockholm. Bra Biltema!

 

image

Tjackade ett par 5-kronorsslangar av den här tjejen som heter Amanda och inte så taggad på att vara med på bild. Vi snackade om Ljungby, Göteborg och dokusåpor. haha.

image

En ganska rå bild tagen vid A6 i Jönköping. Jag stannade en gång i timmen och gjorde armhävningar och kickade igång lite värme i kroppen.

image

Igår fixade Biltema lite bromsrör, pads och bromsbackar på min Land Cruiser så nu kommer den rulla ett par tusen mil till. Det finns ett citat jag läst nånstans att “ingen vet ännu hur många mil en Land Cruiser kan rulla ty alla rullar fortfarande”. Min har gått 23k och ska rulla många många år till har jag tänkt.

 

 

image

Det finns en lypsyl som jag använder och det är Carmex. The shit.

 

Marran

Be first to comment