Stans bästa byrå

Igår var det återigen dags för tävlingen Stans bästa byrå som är en väldigt prestigefylld och hetsig tävling mellan eventbyråerna här i stan. Allt från vi på Minnesota som är en stor och seriös byrå till mindre obscena byråer 🙂

 

I år var det belagt på Friends Arena och vi hade heela arena till vårat förfogande vilket var klart mäktigt. nere från planen så är det riktigt stort, riktigt stort om jag ska vara ärlig. Vi hade delat in oss i lag om 4 å 4 sedan blev vi infösta i ett stort rum där vi fick instruktioner om första tävlingen som var orientering och problemlösning inne på arenan, runt läktarna, på läktarna, i  gångarna/kulverterna. RIktigt ball faktiskt. Allt var nedsläckt och vi hade pannlampor. Detta tog nån timme och jag tror vi körde på bra.

Spontanfotboll på gräsplanen ett tag då jag och Daniel slog straffar på varann- jag är kass och skyller på att jag är för lång för fotboll. Det är för långt från huvet till fötterna och motoriken är inte helt hundra.

 

Frisbeegolf var sista grenen då vi tog hissen till översta läktarraden (hööögt upp) och vi skulle därefter kasta ner en frisbee till en cirkel vid innerplan.

 

Käk och tal sedan prisutdelning och joråååååå. Mitt lag vann igen för 2a året i rad!! Japp, jag vet. jag är bäst.

 

 

 

 

 

 

image

image

image

förra “Stans bästa byrå” var i februari så inte riktigt ett år sen.

Be first to comment