Dubbelpass igen

Tjena,

 

Brände av ett dubbelpass idag (igen) med härlig stakning med Peder och Öystein i förmiddags. Starka killar det där där Peder siktar på led 0 och Öystein Led 1 så inga duvungar. Vi körde lugnt frånsett två tillfällen där det “alltid” är max. Peddan körde inte rycken utan bara jag och Öystein där jag var den eviga tvåan…

Börjar gå i tankarna att köra vasan men har faktiskt ingen lust att bara stå och dumstaka, framförallt inte första backen så är det någon skidleverantör därute som har ett par (bra) klassiska lagg för en 100kilos kille som mig så hör av Er. De jag har nu är alldeles för mjuka så fästzonen är ungefär 1 decimeter vilket är alldeles för kort.
Mejla mig: jaghetermartin@hotmail.com
 

Körde på eftermiddan med Peter och Helene (en gemensam kompis till oss). Det var lugnt.

Kroppen börjar bli sliten så imorgon blir det nog vila. eller kanske bad.

 

image

Björnen leverar väldigt fina spår, as usual.

image

vid Tegefjäll så hade en skojare till sopgubbechaffis snurrat ner i diket och jag hade första parkett från min bil

image

bärgningsbilen winschade upp sopbilen lätt som en plätt

image

uppe. Jag tänkte ett tag att jag skulle erbjuda mina biceps som lyfthjälp men avstod, är ju trots allt lite seg.

image

Här hemma. Peter läser cykeltidning, dricker folkbärs. Klätterjohan slaggar bakom dörren där.

image

och jag har nyss sovit middag och tar en klassisk selfie. Well Well, man är ju bara en simpel blogger you know.

 

Stod länge och snackade med Martin Söderström som börjar komma igång efter en viiiiidrig krasch:

Observera högerbenet vid landningen som gick tokav.

Marran

Be first to comment