TA1 Cykling till Paddling

Efter att THS gjort en bom på första svängen efter starten så var de ca 15de plats vid CP2. Väl framme på TA1 så var de på 3e plats efter Thule1a och Seagate2a.

Bytet från MTB till kajak var lite rörigt.
Man fick inte röra kajaksakerna innan MTB lådorna var klara och ställda på rätt ställe. THSgrabbar som då hade sin paddelbyxor i paddellådorna så blev det till att springa typ naken dit. Lite för mycket folk för att det skulle vara kul, men det är ju VM.. THS ut som 3a på paddlingen.

AAD hade ett långt byte. Mike fick inte sv sig skon och de fick slita mkt innan den flög av. Ett snabbspänne blev långsamspänne. Sen bytte de till våtdräkt. Beprövat av de sen tidigare för att minska värmeförlusten. Det blir svalt att paddla även här nattetid.
De byggde ihop båtarna till en lång 4manna, vi får se om det blir ett vinnande vapen. Lite rädd är jsg att det blir osmidigt när det blir snårigt. Men jag kan ha helt fel. Såg inga närbilder på lösningen.
AAD ut som 5a. Från TA1.

4a ut på paddlingen var lag 64. Lokalt lag.

Be first to comment