Team multisportbloggen??

Tjena!!
Jag har fått ett erbjudande att skicka ett svenskt lag till en 3 dagarstävling i Canada med resa, boende och startavgift betald så nu är då frågan. Vilket är då laget jag ska erbjuda detta eller ska jag starta upp ett lag för detta!?

Jag ska fundera lite men hur tänker ni??

Jaghetermartin@hotmail.com

5 Comments

 • Svara december 17, 2013

  Andreas

  Låter ju spännande, är i linje med mitt sikte mot KEX. Vilken tävling är det? Vad är kraven?

 • Svara december 17, 2013

  Nils

  Jag röstar på du, jag och lövet 🙂

 • Svara december 17, 2013

  Daniel Johansson

  Tycker du ska erbjuda oss i Outnorth Adventure den här fantastiska möjligheten att skaffa oss mer erfarenhet av långa race. Gratis är gott!

 • Svara december 18, 2013

  Magnus

  Klart du ska starta upp ett lag!!
  Jag är på. Magnus

 • Svara december 19, 2013

  kennet bolinder

  Hälsinglands multisport representerar gärna Team multisportbloggen.se i Canada Martin, vore ju sjukt roligt och en dröm att få köra ett AR…sen att köra för sveriges bästa tränings blogg skulle va jäkligt nice:-)

Leave a Reply