Tillbaka på TA4

THS hade siktat på att lägga i nästa växel efter MTB sträckan. Planen var att bomba på den långa trekkingen och gå ikapp lagen framför. De såg Seagate framför sig. Det har varit långa sträckor med cyklarna som bara varit att gå. Bara Jeepvägar. Brant och slitigt.

Det kommer avgöras på den långa trekken. Alla sträckor är felberäknade i längden.

AAD är hittade, de har varit ute i mangrove länge nu och har slut på vatten och mat och har sovit i omgångar. Paddlingen är elak! De har haft problem med tidvattnet som ställer till problem för dem. De var vid CP19. Nu är det tidvatten mot dem också.
Vätskebristen blir nummer ett att lösa. De får knacka på i husen.

Ducati bli enligt Caroline på hemmaplan framflyttade till TA5. Då blir det en superlång djungeltrekk! 40 timmar?!

SMT jagar vidare och käkar frukost en snabbis! Nästa uppdatering kommer om AAD!

20131205-094920.jpg

Be first to comment