Båtpendling & SvFF

Jag kände mig lite exotisk imorse när jag istället för att gå till bussen eller tunnelbanan stod & väntade på båten vid Slussen.

20140118-000412.jpg
Ett av de bättre sätten att arbetspendla på. Jag blev rätt sugen på att lägga nästa myspass runt Skeppsholmen & Kastellholmen.

Det är här på Hasselbacken som jag har spenderat min fredag- SVFF anordnar varje år en fotbollsmedicinsk konferens med presentationer & föredrag dagen lång. Jag älskar att bli inspirerad, lära mig nya saker & få det som jag redan gör i mitt arbete bekräftat med senaste forskningen. Sen är det såklart kul att mingla & prata med alla kollegor runt om i landet. Idrottsmedicin är spännande & utmanande att arbeta med. Nu återstår det “bara” att implementera allt i min verksamhet.

20140118-000604.jpg

/Louise

Be first to comment