Oväntat besök…

Idag har det varit ännu en tiopoängare. Sov 9 timmar djupt, Peter som sover i underslafen pratade inte i sömnen vilket inte hör till vanligheterna. Han pratar ofta, mycket och högt vilket är en speciell upplevelse att vara med om.

Körde 20 km distans i fm sedan långlunch på Copperhill (KASS käk) och lite titt på Tour De Ski vilket i år är lika spännande som att se på damfotboll. När fixstjärnorna saknas och de bästa namnen saknas så kan man lika gärna bränna intervaller vilket jag gjorde. Körde 1-2-3-4-4-3-2-1 minuts intervaller med typ 2 min lugnt glid mellan varje fint som katten.

 

image

Här är ett par hjul Peter tjackat från Alibaba.com. 3500 sek inkl frakt och tull. Åh fn.

image

Mötte upp Malin och Felicia varav jag jobbat med Felicia i ett par år på Minnesota. Vi hängde på Dahlboms där jag käkade god middag till kompispris. Jorå.

image

Vi drog sedan till Ica där tjejerna skulle handla mat till en maträtt som jag inte vill skriva om här på bloggen. Men ring Felicia om ni vill ha receptet. 070-73733XXX

image

Malin. Himla rolig tjej det där. Pratar i 180, är klipsk och min typ av humor. Bra tjej. Visst.

image

Som här när hon bad mig fota Felicias ass.. -Fota då fotaaaa dåå. Kom igen skynda!

image

Sedan drog jag Peter och Klätterjohan till PIGO i Duved där de skulle käka en middag. Ett riktigt kass ställe med dåligt käk men härlig atmosfär. Skulle kunna ligga i Canada i bergen. Eller i Duved.

 

Nu är det snart slagga, 45 min över optimal sovtid som är 22.00

 

 

Marreman

4 Comments

Leave a Reply