Enarmschins

Jag har alltid haft en väldigt dominant högersida i axeln, bålen & höften. Det märktes av rejält när jag paddlade som mest i somras. Det räckte liksom inte riktigt att jag började borsta tänderna med vänster. Eller vispa ägg. Nu ska det bli ändring på det. Specifik träning för vänstra sidan med komplexa övningar som får hjärnan att jobba stenhårt går jag igång på. Sen december 2011 har jag tränat med Lovisa (där jag även lånat 2 av bilderna)och efter ett halvårs uppehåll drar vi nu igång igen. Så kul med inspiration, pepp & rejäla utmaningar. En stor investering i mig själv helt klart.
I morse gjorde vi det här, bland annat:

20140114-221726.jpg
Enarmschins i gummiband – 2014 blir ett starkt år. För er som vill ha en utmanande bål/skuldraövning kika in här: bålövning

Nu säger jag tack & godnatt och laddar för intervaller i morgon!

/Louise

Be first to comment