Gärdet runt igen

Idag var det dags igen. Jag tror på att lyssna in och få tips från de som är duktiga, därför tränade jag inför maran med en löpcoach och planerar att Martin ska träna kajakteknik med mig i sommar (eller hur Martin?).
Min goda vän Jonatan är utsedd till min skidcoach. Jonatan åker Vasaloppet på 6h och lite mer och har åkt rullskidor hela hösten och lagt tre veckors julledighet på att träna längd. Seriös med andra ord. Jonatan hävdar att jag är stark nog att staka mig runt halvvasan. Så kändes det inte alls idag. Men efter att jag enbart fick staka under tre varv (varje varv är 2,2km) så var det inte lika tilltalande att diagonala längre. Det kommer dock krävas många stakpass på Gärdet innan den 25 februari. Det blev totalt 17 km idag. Det är verkligen skönt att träna ute, ute är verkligen inne.

20140122-221602.jpg
Fint med upplyst Kaknästorn och åkare med pannlampor

20140122-221612.jpg
Coach Jonatan

20140122-221629.jpg
Jonatan försöker äta fryst proteinbar

20140122-221638.jpg
Dagens outfit: carftunderställströja i hysteriskt mönster, underställsbyxor från samma märke som kan vara tänka för att ha skidstrumpor till, för korta strumpor även dessa från craft och så det bästa: inte-frysa-om-rumpan-byxor från Houdini. En buff som egentligen är ett hårband och en skön mössa som följde med när jag köpte en Houdinihood.

Be first to comment