God morgon!

Planen i går var ett löppass. Samma 7km som jag brukar springa för att det är det roligaste jag kan hitta här hemma. Tiden har nu under fyra veckor /6 st identiska varv varit mellan 42-47minuter. Och i går var det 47 min. Det var ett skönt långsamt varv 🙂
20140113-043159.jpg
Det var varmt och skönt med woolpowers 400ställ, jag fryser ju alltid, så det behövdes. Skönt också med tröjan som går ner över rumpan. Fult, ja kanske det. Men jag springer fan inte för att vara snygg. Det får ni andra sköta;). Jag är sugen på att pröva de hyllade skorna från Icebug. Någon som har något tips? Det närmaste jag kommer är nog med deras nyheter från ISPO. Vi får se hur mkt jag hinner kika på mässan. Det är enormt stort där, 12! Hallar på 11000m2 st. Ni kommer få en inblick
I hur det är att bygga mässa här framöver.

20140113-043535.jpg
Jag trodde luftrören skulle klaga mera på kylan -6, men det gick fint.
Snön och vinden piskade ansiktet med snö och jag njöt! Skönt att det biter i och river lite. Funderar dock på att införskaffa ett par brillor för att slippa kisa när leran sprutar från cykeln och när det blåser småspik. Någon som
Har ngt förslag? x-kross? De var ju många nöja med på vm. Vi får se.

20140113-044346.jpg
och snart börjar os, det kan nog bli mycket diskutioner om hur människor behandlads. Ryssland är ju inte så snälla mot oliktänkande. Dom kan dra något gammalt över sig och dra dit pepparn växer.
“Att OS går i Ryssland – med de människliga rättigheter som finns där – har upprört många.
Nu sätter idrottsministern Lena Adelsohn Liljeroth ner foten – och bojkottar OS-invigningen i Sotji i ren protest.
– Jag kommer att avstå från invigningen och det är en politisk markering, sade hon i SVT:s Agenda under söndagskvällen.” Expressen.se

20140113-045338.jpg
Och på den frågan svarar jag -nej jag kommer inte se invigningen. Det får bli en löprunda i stället. Hur gör du?

Be first to comment