IQ, Semla & Sofiabacken

Onsdagen började med pressfrukost och presentation av alkohol & idrott som 3 forskare på GIH har arbetar fram. Att alkohol påverkar prestation & återhämtning var tydligt med dagens viktigaste budskap var även att det påverkar prestationen flera dagar efter alkoholintag.

20140129-214049.jpg
Mikael Mattson, Örjan Ekblom & Olof Unogård.

Lite senare på dagen hade en kollega bakat och dukat upp semlor till fikat. Då har jag en annan kollega som frågar “ska du verkligen äta semlor du som tränar?” & jag svarade “ja eftersom jag tränar kan jag det”. Alla dessa kommentarer- att folk orkar. Suck.

Nog om det. Med en semla i magen körde jag veckans backpass i Vitabergsparken (skönt med lite omväxling) med utsikt över både Globen, Hammarbybacken & SoFo.

20140129-213827.jpg
Coola Sofia kyrka!

20140129-214601.jpg
//Louise

Be first to comment