Mata timmar

Idag körde jag och Grundin ett par varv på milspåret med syfte att få exakt 2 timmar stakning. Vi körde 3 mil och missade två timmar med 2 minuter. Snittpuls 120 så lugnt… Körde 100% stakning och det känns bra trots ganska vidriga intervaller igår som satt kvar.

image

när vi stod och snicksnacka efteråt kom en busslast med tyskar som skulle ut och åka skidor och leta efter älgar (min gissning). Tror de missade älgarna men fick nog se en del draghundar. Ett jäkla liv med de där hundarna som skäller och har sig.

image

minglade sedan ett par timmar uppe på Copperhill där vi kollade finalen på tour de ski. Sällskapet för detta var Peter som var klar i verkstan, Peder som åkt sina mil och Caférichard som nyss vaknat. Som ni vet så vann snygg-Johaug och Sundby utklassade, starka norska åkare.

image

Peddan.

image

Rosig Bild. Tänk på det innan ni gör en gaddning på fel ställe.

image

Klätterjohans tur att laga käk och då blir det burgers. Här hackar han lök som en ninja.

image

Klätterjohan fixar och Peter lirar dragspel. Snacka om idyll här i Ohreyyyy!

 

Martin

Be first to comment