Nya Friska

Ett bra tag sedan mitt senaste inlägg och ber om ursäkt för det. Anledning till min frånvaro är en blandning av en svacka i motivationen samt knapert med tid.
De få gånger jag får en svacka i min träningsmotivation så blir min träning mer spartanskt och tyvärr mycket hattig. Något som i allafall jag inte skulle vara road av att läsa, därav min frånvaro.
Som tur är tog träningen en redig vändning innan jul men då blev tiden dessvärre knapp. Men nu så, nu är jag igång igen och ska försöka sprida den träningsglädje jag känner inför/under/efter varje pass.

Vi fick i slutet av förra året en stakmaskin till jobbet, och den har jag lagt en hel del tid på. Riktigt bra träning som framförallt är ruskigt kul om man är fler, något som jag annars har svårt för (att träna med andra). Började min karriär i maskinen med 100m intervaller som vi snurrade på de antalet som ställde upp, oftast 2-3st.
Kan rekommenderas.

image

Tillbringade dagarna efter nyår med familjen i miljön ovan. Ett kanonläge att ladda batterierna och äntligen få leka i snön med barnen. Blev även ett pass i längdspåren, hade gärna kört fler men prioriterade familjen under i få dagarna vi fick i Vålådalen.

Som sagt, back on track. Nu kör vi med sikte mot SM i TCA samt KEX.

Må gott,
Andreas

Be first to comment