Rutiner & lördag

I min värld som anställd, egenföretagare & masterstudent är ingen vecka den andra lik och jag har fördelen att ägna mycket av min tid till spännande projekt som både utmanar & utvecklar mig. Men som för alla andra kan även det innebära för mycket av det goda och mitt bland alla nya intryck vet jag att jag mår väldigt bra inombords av stabilitet. Därför har jag skapat rutiner i min vardag som får mig att må bra inifrån och ut.

20140111-171425.jpg
Jag har sen ett par månader tillbaka njutit av träning & en hederlig lördagsfika på något av mina favoritställen (Fabrique, Mellqvist eller Johan&Nyström) i närheten av där jag bor. Jag är en kräsen typ som inte äter bullar från mataffären, varken bake-off eller i påse. Nej, jag vill ha helst hembakat eller bageribakat och det ska vara en bulle, inget annat. Dagens besök blev på Johan & Nyström där de har stans bästa bullar (& kaffe för den som gillar att vara hipsternördig) .

20140111-171711.jpg
Alla tillbehör som man kan tänkas behöva finns såklart här.

20140111-171828.jpg
Träningen då? Även här låg dagens fokus på stabilitet plus aktivering av säte, bål & skuldra:

20140111-180804.jpg

//Louise

Be first to comment