Dubbelt upp

Tisdagen har passerat med rehabpatienter på Rosa Skrot och två (!) träningsdejter med tre starka, coola och inspirerande kvinnor. Min vän & kollega Lovisa hade ett ryggpass med uthållighetsfokus (bra för mig som tränar mig till ett uthålligare grepp, starkare rygg & axlar) redo som vi plus Hanna körde tillsammans på lunchen. Skakiga händer och lite svårt att skära upp lunchen efteråt- skönt!

20140204-224232.jpg
Pass nummer två bestod av knäböj med progressiv belastning för varje set. Jag & (en annan) Hanna startade på 20 kg & slutade på kroppsvikt. Skönt med lite tung träning som komplement till all backlöpning.

20140204-224514.jpg
Dagens gå-till-jobbet-outfit (jag har oförskämt nära): svart väst Helly Hansen,gul Houdini tröja, svart underställ Under Armour, polkagrisrandig Reeboklinne. Vårfärger!

/Louise

Be first to comment