Long time no see

Har haft halsfluss nu en vända så total träningstorka men idag så vände det då jag körde ett pensionärspass ute vid fki.
L

Var länge sen det var så skönt att komma ut på havet vilket säger en del om vikten av motivation och ta uppehåll då och då. Våra skidåkare Johan Olsson och Richardsson visade senast idag att man kan trots långa sjukdomar eller skadeuppehåll så går det att ta osmedaljer. Hoppet finns alltså att jag blir snabb även i år?

Smygfotade en snubbe på Ica som har överdrag på skorna,  något jag sett att många har.  Är inte vitsen med skor just att man ska kunna gå.utomhus med de? Bara undrar.

Käkade med jobbet igår på en nattklubb på Stureplan,  inge höjdarkäk föga förvånande men härligt gäng. Brände hem med bågen vid 22 lagom till att spriten börja komma in. Jag tackar mina.päron enormt mycket att jag har annat för mig än kröka på nätterna och må dåligt dan efter,  tack mamma och pappa!!!

Nu är det fångarna på fortet där allas vår Matti Notlind är tävlingsproducent dvs ser till att det blir rätt tävlingar i relation till deltagarna i lagen.

Marreman

Be first to comment