Team Peak Performance har uppstart i Åre och Husky fortsätter leverera stort!

Mike med sitt nya lag Peak är uppe i Åre och har en uppstart inför säsongen.
Det har tydligen varit ett större strömavbrott i Åre som tvingade Skistar att evakuera flertalet liftar. Tråkigt för alla sportlovsfirare!
Men är man ute på andra äventyr och har stighudar under skidorna så är det bara att träna uppför också och inte bli sittande i liften och träna firningar 😉

Laget har nu flyttat över till Peak Performance Mountain House, ett stenkast från Tott där de tidigare tillbringat alla vistelser inför t.ex. HÅEC.
De har haft ett bra tillfälle att träna på reparbeten på is, bilderna berättar mera om det.
Jag är säker på att det inte har varit en enda utekväll på Dippan eller CC men kanske ett löppass upp på Tothummeln?!

De har nu samarbete med Specialized och i morgon så är det bikefit nere i deras butik så att cyklarna skall hinna leveras innan säsongen börjar igen på allvar.

Efter det så hoppar de in i bilarna och drar till Övik och Modos fyslokaler för yttligare träning och fystester, allt för att få en rapport på hur det nya lager har för fysik att förbättra inför sin jakt på VMguld inom tre år.

Fotograf Simon Sjörén
www.sjoren.se
vimeo.com/sjoren
0708-798169

Medans en lång resa till ett VMguld börjar för Mike och co. så har Linnéa och Emma från Lag Ducati nya planer på G! Deras nästa mål är att göra en hel deltävling i ARWS! Lyssna på deras berättelse om sitt lag och deras nya spännande projekt här hos Husky i det senaste avsnittet. Det skall bli väldigt kul att följa!
Har du inte lyssnat på Husky så är det dags nu, här har Magnus interjuvat väldigt många intressanta personer som har uthållighetsidrott och livet bortom det bekväma som komfortzon.
http://huskypodcast.com/alla-avsnitt/

Lyssna på följande avsnitt, detta är bara ett litet urval.

Mikael Lindnord – Sveriges mest rutinerade ARtävlande och prylexpert för Outside
Det allra första avsnittet av Husky där jag intervjuar Mikael Lindnord som är lagkapten i Axa-Adidas Adventure Racing Team.

Michael Lemmel – Urfadern! Grundare av Ö till Ö och pionjär inom Svensk AR
“Du ska springa i svår terräng, du ska simma i öppet hav. Det kan vara stökigt, det kan vara bråkigt.
Du går tillbaka till urtidsmänniskan, vi blir grottmänniskor. Och det är så mäktigt!
Jag tror att den här trenden med uthållighetstävlingar och äventyr som bara exploderar…
det är ju en reflektion av vårt samhälle
där folk sitter och är konstant jävla uppkopplade dygnet runt. Knäppa i huvudet som alltid har telefonen ligger bredvid sig. Folk är galna!”
– Michael Lemmel

Mikael Mattson – Forskare inom AR. Har hållt på sedan och innan VM gick i Sverige 2006…
Intervju med Mikael Mattsson, som skrev sin doktorsavhandling The Physiology of Adventure Racing på GIH, Idrottshögskolan i Stockholm.
Micke har även skrivit en ny bok tillsammans med Filip Larsen som heter Kondition och uthållighet för träning, tävling och hälsa. En oerhört bra handbok för alla som är intresserade av att lära sig vad som händer i kroppen under vår träning och hur man kan använda denna kunskap för att optimera sina resultat och förstå vår kropp bättre

Det finns så många flera!!!!
Jag är så glad över alla fantastiska kvinnor som droppar högt, och vinner stort T.ex. Lotten Rapp!!!. Designar snyggt som Eva Karlsson, Houdini, forresten grattis till priset på ISPO!. Christin Hargin! och många många flera! Gå nu in och inspireras av alla underbara interjuver!

Tack till Magnus Ormestad för alla härliga interjuver! http://huskypodcast.com/alla-avsnitt/

PS… det är flera spännande nya lag på G inför säsongen, Multisportbloggen återkommer med flera interjuver, rapporter från Sveriges multisportskogar! DS
snabblänkarna verkar det vara trassel med i kväll, sorry!!

Be first to comment