Tuseningar & skidpepp

Kör min tredje vecka med 5x1000m-intervaller & det var precis lika mentalt utmanande idag som första passet, men tänk- jag genomförde det. Kom på mig själv att gå runt och fundera hela dagen på huruvida jag egentligen skulle köra passet eller om jag rent av kanske skulle byta ut det/skjuta upp det (för mig dyker alltid såna tankar upp inför träning som är jobbigt utmanande- framförallt mentalt). Som tur är känner jag mig själv så pass väl vid det här laget att jag vet att jag aldrig skulle banga. “såklart jag ska köra sluta larva dig nu”. Frågan blev sen: utomhus i kyla för att få andas lite eller inomhus i värmen för att kunna fokusera på att hålla tempo? Då jag redan fått min dos luft idag i samband med lunchen utomhus bet jag ihop & pallrade mig ner till skrotet. Ett bra beslut!

20140226-225112.jpg
Lena tyckte att jag smälte bra ihop med golvet- tar det som en komplimang. Jag tänker att färger gör mig lite snabbare- en potent placebo! (Molade naglar på tävling har alltid fått mig att orka mer;-) För övrigt förstår jag inte hur jag har överlevt på löpband utan shorts. (Jag har i alla år kört med tights-fråga mig inte varför). Nytt linne på-skönaste ever-och en gammal låtlista från 2011 i öronen blev det ett bra pass!

20140226-225322.jpg
Under dagen har jag dessutom fått snörapport från Charmonix och lite uppdatering inför vår semester. Ungefär här kommer uteärinne stå om en månad ganska så precis- pepp på den!

//Louise

Be first to comment