Mer bilder dag 2

image

Stek med sin skada och Rickard som gillar de små fina mellanölen. Själv häller jag i mig vatten,  faktiskt ganska gott härnere.

image

Middagsstället inne i gamla stan här i tarifa,  700 spänn för fem pers. Det ni Stockholmare, nåt att ta efter?

image

Ramlade förbi ett nyöppnat glasställe med två jättecharmiga tjejer som jobbade, och god glass hade de!

image

k
Gå dit om ni är i tarifa. Jag ger er pengarna tillbaka om det inte är gott.

Eftermiddagens paddling var teknikträning ute vid ett rev ett par km ut till havs, ascoolt ställe ty mitt ute i ingenstans så blir det vågor -även fast det var som nu mer eller mindre stiltje på havet. Boyan filmade och gav massa tekniktips medan vi paddlade, jag körde på hårt. Det var väldigt lärorikt och jag har blivit bättre på havet de här dagarna än senaste åren hemma i sthlm. Mer tarifa åt folket.

Nu är klockan tjugo över tio och det är läggdags.

Tjarå bloggen

Be first to comment