Min coola hoj ska få nya däck

nu under våren och det är sjukt vilken djungel det är därute, både större och mer komplex än paddling eller för den delen cykling – som klassas som en riktig prylsport. Ju mer man läser in sig på olika däck (http://forum.soe.se/showthread.php?19473-Den-officiella-d%E4ckstr%E5den-f%F6r-offroadhojar) ju krångligare är det att hitta rätt däck för just det som jag ska hålla på med. Jag kör ju som ni vet mestadels asfalt men nu ska jag ut och flänga en del på Gotland i påsk och då har jag lite sköna bilder framför mig när jag bränner runt på stränderna, i sanddynerna och över vidderna, jäklar vad skönt det ska bli att bränna i strax över hundringen i sanden precis i kanten mellan havet och beachen, braaap braaap… Lite som vi brände i höstas i Lettland: https://multisportbloggen.se/2013/10/dag-1-i-lettland/

Men däcken ska ju också funka på regnig asfalt.. kanske får bli att jag skiftar till de gånger jag ska köra grus och på stränder och däremellan köra på mina asfaltsdäck?

Well, köpa däck i butiken kostar multum men så hittade jag en sajt häromdan som heter http://www.tirendo.se (bra namn) för en 70% av priset.. därifrån kan det bli.

 

 

 

Unknown-3

Såna här ska det nog bli..

Unknown-2

Ganska så breda?

 

Marran

1 Comment

  • Svara mars 27, 2014

    Pauli

    Eller kör ett par feta tkc 80 som jag. Är väldigt nöjd med dom egentligen. Kanske inte det vassaste på grus, men när jag ser hur folk kör på grus med typ standard asfalt däck inser jag att det har helt och hållet med föraren att göra och inte däcken. Tkc 80 är kännd för att hålla sjukt många km också.. Tror dom michelins du har är lite vassare på grus, men mer traktor kännsla på asfalt och sliter snabbare.
    KAROO ska ha nått balt däck också.
    ska bli kul att se din nya gris. ciao!

Leave a Reply