Badpremiär och snabba kolhydrater

ad1
Ciao. Igår var vi ett gäng som körde en timme skön kvällspaddling och sedan blev det badpremiär. Medvedvetet bad från brygga, alltså. En PRICK vid namn Johan Lilja drog sin GoPro som ett svärd och förevigade plasket.

bad
Yes! det var ap-kallt i vattnet men varmt och skönt i solen.

fika
Här är det fikapaus i dörrhålet på jobbet. Ja tallriken var såklart överlastad med bullar från början, man blir snabb av snabba kolhydrater! Och fet av fett… Det är bara Jonas Colting som tror annorlunda… Livskvalité i vilket fall som helst. Välbehövligt inför dagens dubbelblock, dubbelt på så sätt att jag sprang 6x1230m tröskel kl 11 och cyklade 6x4min kl 16. Ska försöka komma i form (fort som f*n, I need it…) på det här viset. Har en lite lättare utvärderingsperiod och testar upplägget nu några veckor. To be continued.

gröt
Det här är gröt med socker som åts med gaffel ur en mugg. Snabba kolhydrater (pga att det är gröt med socker i, inte för att den åts med gaffel ur en kopp men det fattar ni säkert). Klart på mindre än 2min och rakt in i glykogenlagren. Det blir liksom värdelöst att försöka träna upprepade högintensiva pass med tomma muskler. I andra sammanhang och vid andra tillfällen i träningsperiodiseringen kan det finnas syften med att “gå tom” men just nu är det full spätta på de pass jag gör. Den här snabbgröten funkar perfekt som mellanmål och lär dyka ner i magen på div. uthållighetsidrottare av rang inom de närmaste veckorna. “Tryck” is the shit, mycket roligare att träna då!

1 Comment

  • Svara april 25, 2014

    Viktoria

    Gött med gröt och glyko!

Leave a Reply