Födelsedag, backe & yinyoga

Det var min födelsedag i fredags och dagen började lyxigt med frukost på Ett Bageri som ligger på Jungfrugatan i Stockholm. För några år sedan när jag arbetade på Sats Stadion brukade jag gå hit varje vecka, mackorna med basturökt skinka och västerbottenost är väl värda ett besök precis som den trevliga personalen. Efter en heldag på GIH med föreläsningar i idrottsfysiologi bjöd Charlotte på middag ute i Alvik .

20140406-221616.jpg
Shotglaset uppe till höger består av ingefära, citron, grape och äpple- perfekt aptitretare och allt du behöver är en råsaftcentrifug.

20140406-222339.jpg
På lördagsmorgonen fick jag sällskap av två glada, starka & inspirerande kvinnor.
Upplägget: korta intervaller i brant lutning: 2x5x25 s + 2x5x 1s med 4 min serievila.
Jag rundade av söndagen med ett mjukt, långsamt (& plågsamt) yinyogapass på Yoga Shakti Från och med i morgon kommer jag att utöka & förändra mitt löpupplägg vilket kommer innebära en större belastning på kroppen. För mig finns inget bättre än den här typen av yoga för att förebygga stelhet. Att Surya är en fantastisk lärare och guide genom passet gör att jag kommer boka upp mig varje söndag från och med nu.

//Louise >

Be first to comment