Gotland del 1

 

 

 

 

 

 

image

 

 

Här är våra hojar surrade på vår Yacht som tog oss till Visby. Till vårat stora förtret pumpades det inge discomusik från Kallis så vi brände norrut mot Fårösund på en gång, där mina päron har hus och vi blev varmt välkomnade med kvällsfika. Underbart!image

Ett av vårens projekt är att måla fasaden så idag var det steg 1, dvs lägga på primer. Pappa får vara kemist och blanda rätt. Han lyckades.image

Om ni undrar så är proportionerna 2:1, så nu vet ni.image

Gaveln mot tomten. Mamma kör målarkepa. Safety first.image

Nu i eftermiddag så brände jag och Dan(ne) ut med våra offroads upp mot Fårö, här Sudersand som för dagen var tomt med turister, kan hända för att det är påsk och folk sitter hemma och trycker ägg istället för att solbada, och kanske för att det är aningen kallt i plurret. Om ett par veckor/månader så blir det lite mer folk.image

Danne med sin GoPro.image

Haha, här när vi skulle gena upp från beachen upp mot en grusväg så var det en aningen (!!!) mjukt och jag sjönk ner snabbt som satan ner med halva hojen. Hade jag inte haft biceps som en lyftkran och haft sällskap av Danne så hade jag nog stått där ännu. Tog säkert en halvtimme att bända loss hojen.image

image

Dannes bakstänka vibrerade loss – klassisk Husqvarnastyle garvade vi åt och det visade sig att det händer ofta såhär med just den hojen. Kanske dags att tjacka Yamaha Danne?

image

Vi ville bränna ut mot Norsholmen men det var tydligen Fågelskyddsområde så vi gjorde en burnout och vände om. Man vill ju inte ha dålig charma.image

MMin hoj har varit renare men men, det är ju en offroadhoj. Kan säga att den luktade sådär av all dy, torv och tång. Stackars hoj.image

Här magiska sanddyner till fyren på norra Fårö. Kilometer efter kilometer där mäten låg och snurrade runt 100km/hr, skitcool känsla. Lite som att köra på månen. Eller nåt. Jag vet ju inte riktigt hur det är att köra där.image

 

 

Här har Dannes bakstänka lossnat helt och tröjan som han fäste den med har snurrat in i bakhjulet. Oflyt. Men det gick bra.image

 

Efter lite raggarmek så fick han loss allt.image

image

Och fick ta med sig det i sin lilla packväska.image

Haha, Ha alltid ett leende även när du kraschar.imageFärjeläget vid Fårösund där vi efter drygt sex mil på grusvägar och stränder på Fårö är asglada och nöjda att hittat massa fina ställen att bränna på.

 

Jag höll på att köra på två lamm,  Danne klippte en höna (som överlevde), ett par omkullkörningar alla i låg hastighet.

 

Imorgon ska mot Langhammar och leta oss fram längs stränderna.

 

 

Marre

Be first to comment