Long slow distance och aprilväder

Det är bra intressant (& rätt lustigt) hur mycket mitt mind set påverkar det jag väljer att göra och genomföra i min vardag. För ett par år sedan till exempel sprang jag aldrig när det regnade eftersom jag ansåg att jag “slapp” springa om vädret inte behagade. Igår kutade jag ett av veckans långa och långsamma pass ute med spikregnet i ögonen och med vinden piskandes på kinderna. Vissa stunder tyckte jag faktiskt att det var lite skönt med “frisk & ren luft”. Ännu bättre var att jag hade fått med mig sällskap – inget slår det för motivationen eller stämningen. Jag fick till totalt 55 minuter, av väldigt långsam jogg, tid som ska enligt plan utökas med 5 min per pass under de kommande veckorna. Det är en utmaning för mig att skynda långsamt. Men skam den som ger sig (& jag ger mig inte).

20140409-211230.jpg

20140409-211303.jpg
Mascaran under ögonen, dynsur fleecetröja, en buff som var blöt på insidan och plaskvåta skor. Men jag gillade det!

//Louise >

Be first to comment