Löpargruppsträning och testledarträning

löpare
Imorgon är det dags igen, intervaller med GIH IF och löparsektionen vet hur det ska göras när det gäller att bli trött(a). Se bara, löparledarna har gjort kaos med de stackars deltagarna!

tom uppe
tpm ben
Testledar-Tom är en smart kille som valde att köra sönder benen ytterligare en sväng dagen efter med hjälp av några set yoyo-squats. En riktigt vidrig maskin som skickar på full belastning och är omöjlig att “fuska” på. Googla “flywheel training” eller titta in på http://exxentric.com om du är nyfiken.

chins
Testledarträningspasset avslutades med klassiska chins (notera den barske gymnastik-magistern som står och övervakar utförandet) och jag drog till med en serie på 8-6-6-5 vilket tyder på att lite styrka börjar komma tillbaka. Fint, lika fint som 6 varv på Fiskartorpets MTB-bana idag. Bra skick men mycket skräp på stigarna och ett träd tvärs över (som man ska vara bra skicklig för att hoppa) och ett träd halvtvärs över (som det går att köra runt om man åker lite på skrå). Hur som helst, jag rekommenderar verkligen slingan för det är bra MTB-åkning mitt i stan!

Be first to comment