Lunchpass och mera backar

Backe
Min flacka backe ur rundningskottens perspektiv. På lunchen blev det 12 st backar á 51-53 sekunder. Inte världens hårdaste pass men jag måste ju börja (om) nånstans.

intervall backe 70tal
Om du bor på ett väldigt platt ställe, eller älskar löpband över allt annat, kan du testa passet enligt skissen ovan. Löptest för skidåkare. En gammal goding som sitter upptejpad framför labbets antika löpband i Tegelhögens källare. Här har storheter som Juha Mieto gjorts trötta så ba’ “kör tills du dör” eller nåt.

mieto
Löptest – skidåkare, som springer på bandet i Tegelhögens källare…

Sen satt vi i bilkö 1,5 timme för att paddla 1,5 timme. Tur att det blev en riktigt go paddling. Vi mötte några bekanta som också var ute och glassade på vattnet och Lilla Essingens finest satt på torra land och övervakade sjöfarten. Bra kväll.
paddling

Be first to comment