Nordic Kayaks demodag

Det är viktigt att blanda roliga och mindre roligt saker. Ingenting är roligt hela tiden. Körde ett “inte så blodigt” testcykelpass igår kväll (6-8-10-8-8 min tröskel) tillsammans med Playlist på Spotify (ingen annan ville va med). Och paddlingsstyrka på gymmet, bl.a. 2,75 chins med 5kg extravikt (då syftar jag inte på min dåliga form just nu utan + 5kg viktplatta, kanske inte låter så farligt men motsvarar 9-10 % av min kroppsvikt). Nyckeln till smärtsam och effektiv styrketräning är att gå till gymmet när alla andra har gått hem och alltid lyfta lite mer än man egentligen orkar (typ). Som uppföljning till gårdagkvällens paddlingsstyrka cyklade jag förbi Svima idag.

2014-04-12 1
2014-04-12 2

Testade en Storm från Nordic Kayaks, trevlig bekantskap. Eftersom jag är liten vill jag ha en lite kortare och mindre ski, och jag gillar känslan av att sitta nära vattnet, så som det blir när sittbrunnen har relativt låga kanter. Tur att Uffe Öjebo har skaffat sig en alldeles egen Storm så att jag kan provpaddla 1, 2, 5 gånger till och känna på grejerna ordentligt. En annan bekantskap på plats var Stefan, som jag träffade på under “Axa-Adidas Try Out” i höstas. Tror han var sugen på att shoppa surfski för att vidareutveckla sitt multisportande (?)…
2014-04-12 3
“Är det verkligen meningen att man ska bli så här blöt?”. Stefan hade bara suttit i sin K1:a tidigare…

Be first to comment