Pannkaks….tisdag! i dubbel bemärkelse

pannkaka
Gårdagens middag föregicks av pannkakstillverkning, 17 ägg och nästan två liter mjölk ger en del pangkakor, så att säga… Alla var hungriga och alla blev mätta.

löp
Innan pannkakasfrossan var det träning på Stadion. Om någon tror att det var tävlingar på G så stämmer inte det, det var bara löparstammen vid GIH som körde stafettintervaller. För mig blev det bara pannkaka redan nu, kroppen kände inte alls att det var okej med kyla och regn, maskineriet gnisslade och slitenheten visade sig från sin sämsta sida. Stod över alla former av ansträngningar och kröp in i en gympasal istället.

klättre
kättra
Här var det klättring. Öva säkringsarbete och gå igenom intro/grunder för säkert arbete på väggen. Bra och nyttig info och kul att klättra, även om vår vägg inte är det värsta som skådats i Stockholmsområdet….

Nu har inlägg om mitt vardagsliv varit bra mycket mer frekventa än jag ursprungligen hade tänkt mig. Jag skyller på bristande fantasi och frågar rakt ut: vad finns det för önskemål på inlägg/ämnen/frågor, vad vill multisportbloggens läsare läsa om här? Låt mig veta….

2 Comments

 • Svara maj 6, 2014

  AXA-Peter

  Vill ha blandning av vardagsliv och senaste nytt från labbet. Dvs hur har anonym person X tränat för att uppnå Y. Nya rekord på bandet och laktatnivåer.

  • Svara maj 7, 2014

   Frida Björkman

   Det är bra… Just konkreta X -> Y innebär ju en grov förenkling av verkligheten (som alltid är nästan oförklarbart komplicerad och komplex, speciellt inom träningslära!) men jag tror det kan tilltala många att använda X -> Y som pedagogiskt för grepp att förklara något med träning. Däremot kan jag inte använda “riktiga” X men ett “typ-X” får funka lika bra! Håll utkik….

Leave a Reply