Påskcykling

cykelselfie
Så här glad blir jag av att köra 5 timmar MTB kors och tvärs genom hela Norra Djurgården ut till hundratals stigar i Hellas, och sen hem igen. Det kanske inte syns att jag är glad men det är jag. Första turen i kort-kort sedan långpassen på cykel i november (Playitas), tror vi på cykelbränna nu eller? Hur som helst var det en riktig nice “glass och ballong”-tur.

glassoballong
Här är en glad lirare som också kör glass och ballong, ett testcykelpass en smällkall vinterdag för ett tag sedan. Klädseln är dock ganska urspårad med tanke på att det var 20,7 grader i rummet. Det är en sak jag inte begriper efter dagens soliga cykeltur. Varför är folk så rädda för att klä av sig? Var och varannan cyklist hade hellångt och överdrag och buff under hjälmen, och lördagsflanöreran hade både vinterjackor och halsdukar på sig. Våga vägra vinterdräkt!

bananplats
Här var det så fint att jag behövde stanna en sekund och trolla i mig några bananer.

hem igen
Medvind längst Djurgårdsbrunnskanalen och varken Östermalmstanter eller knähundar att trängas med…

Be first to comment