Påskdag med styrketräning light

Idag har jag haft min fina vän C på besök. Eftersom jag nyss har flyttat hade hon med sig flyttgröt, i en burk, men den åt hon upp själv. Innan jag hann fota! Således inga matbilder på bloggen idag heller… men jag lovar att skriva mer om gröt en annan dag! Sen gick vi till gymmet och hon tränade hårt och jag tränade inte så hårt. Och apropå matbilder, vill man se mycket sånt är Instagram “the place to be”. I samband med min flytt har jag även rensat min gamla dator och hittade den här länken bland “Favoriter”: http://instagram.com/p/b6gT5yphZ9/#
Det är en matbild på sitt sätt och det är Asics-Stores Jeppe Nelsén som äter “Burgare med Mackan och vidrigaste Lars” #filtermendethjälperinteförhanärsåjävlafulochäcklig. Den bästa hashtaggen jag nånsin sett.

spenat
En annan “Favorit” var en bild i ett gammalt blogginlägg skrivet av min fd. coach, Dr. Spenat (här utövandes någon obskyr styrketräning på Bosön, troligen den enda styrketräning han gjorde det året och det räckte för 9:35.01 på Kalmar Ironman). http://sub2.bloggagratis.se/2008/12/29/1234350-rekordsim/ handlar om att han simmat 100x100m och att om “man haft Photoshop som förälder i tonåren skulle man komma undan med att röka en holk majja om dan utan problem.” Kanske inte det mest djuplodade inlägget som skrivits av Spenat, men om du är lite intresserad av uthållighetsträning/Ironman/löpning/idrotts- och arbetsfysiologi och har några minuter över tycker jag absolut att du ska bläddra igenom några gamla inlägg. Eftersom jag själv inte är i skick att skriva en lång sammanställning i populärvetenskaplig stil om någon viktig och aktuell just nu så kommer här lite lästips.

http://nitrovegan.blogspot.se/2012/05/lance-armstrongs-traning.html
http://nitrovegan.blogspot.se/2011/12/jagarvila-for-cyklister-och-annat-lost.html
http://nitrovegan.blogspot.se/2011/05/blodpasset.html
http://nitrovegan.blogspot.se/2011/05/spara-eller-slosa.html
http://nitrovegan.blogspot.se/2013/01/distanstraning-hur-mycket-och-varfor.html

 

nightview
Min utsikt över Brunnsviken. Inte fel att sitta uppe på terrassen på kvällarna och se när natten kommer smygande… Kvalité!

 

 

Be first to comment