Sköna söndag

För mig i min vardag passar det väldigt bra just nu att köra dubbelpass de dagar som jag tränar och få flera dagar i veckan med helvila. På det sättet kan jag prioritera träningen, hinna jobba och ligga i fas med mina studier. Efter två dagar utan träning blev det både löpning, styrka och yoga idag – alla med sällskap- söndagslyx!
Jag & Hannah brände av veckans intervallpass bredvid varandra:

4 x 4 min löpning på 90% av maxpuls + 3 min vila flöjt av styrkepass med fokus på knä/höftstabilitet samt chins:

Utfallskliv med stång + latsdrag med smalt grepp

Utfallsgång med asymmetrisk belastning + chins

Sidoutfall med balans + handellyft för baksida axlar

20140413-214007.jpg
Sen strosade jag vidare till min nya söndagsrutin: yinyoga på YogaShakti på Timmermansgatan på Södermalm. 90 minuters fysisk och mental meditation får min kropp att må prima.

20140413-214318.jpg
Råsaftcentrifugerad ingefära, lika starkt som vackert som gott!

Nu är jag redo för en ny vecka!
//Louise >

Be first to comment