Vårcupen

Diskussionerna inför dagens race var massiva då Svima hade en kajakprovardag där Nordic Kayaks var och visade upp sina nya prylar.(som såg riktigt fina ut!) Startfältet var magiskt med sjuka namn som bröderna Holst, wangler,  jens, svenne, Paul och stjärnan Rasmus Jaruta.
Starten var snabb, oj.. Fick veva och andas och hamnade på vågen där Rasmus drog hårt, en bit in i kanalen gick jag upp och vi turades om, men farten var behaglig så paul som var en bit efter kom enkelt ikapp. Ute vid södra rundningen av långholmen kom det lite störande vågor så jag halkade av Rasmus våg och fick dra Holsts och paul hela vägen in i mål. Trodde hela tiden att de bara låg och vilade på min våg och väntade till spurten men väl på upploppet försökte Jacob Holst att komma förbi mig men jag höll ifrån och rullade in på en klar andraplats.

Svinnöjd med min prestation då jag körde tung styrka igår samt paddlade hårt på kvällen och sov väldigt dåligt. Finns mer fart att plocka fram.

image

Resultaten från oks.nu

image

nu

image

image

Bilder från oks.nu

Jag hade snittfart 13.1 vilket är hyggligt såhär tidigt på säsongen

Marrre

Be first to comment