Havsångest och funbeathets

Nere i Revinge o kör lite praktiskt med skolan nu. Tyvärr betyder det två veckor med decimerade möjligheter för träning, men jag ska göra så gott jag kan. För om de ska bli nån topplacering på paddlingen i Åre så kommer det behövas!

 

I helgen var det Kalmar Surfski Wave Challenge, ett trevligt lopp från Öland till Kalmar, dit jag åkte med mycket ångest. Jag är ju slätvattenpaddlare egentligen och har ju inte mycket för havspaddling och har kanske lite för mycket respekt för havet…

…nä snarare rädsla.

Så när jag anmälde mig, så var det främst för att åka ner och möta mina demoner och förhoppningsvis tycka det var kul. I andra hand som ett fint träningspass.

DSC_0673

 

Topp 3 damer och herrar

Eftersom att de inte blåste allt för mycket så gick det helt okej för mig. Framför allt var jag inte rädd och det blev även ett fint träningspass. Med min 14:e plats så kommer jag ju förmodligen ett gäng placeringar längre bak än om det vart platt, men de var ändå kul och var nöjd med resultatet med.

DSC_0672

Jacob Holst blev trea och kan än. Vi brukade trucka världscup i kanotmaraton i landslaget förr.

Innan racet så hängde jag med Torstenssons, sonen Emil som jag tog NM-guld med förra året på kanotmarathon och vi käkade fint kvällen innan.

20140524_203012

Lite tidigare i veckan passade jag på att köpa och tillaga mina första kycklinghjärtan. Med mellanösternmorsa så är jag ju uppväxt med sånt, men aldrig lagat själv. Blev fint.

20140522_214016

Apropå film så kolla denna trailer. Kan bli riktigt grymt. Älskar när komiker (som ofta är skådespelargenier) kör lite mer seriösa roller. Så som Jim Carrey i Eternal Sunshine.., Robin Williams i Insomnia & One hour Photo och så senast Ben Stiller i …Walter Mitty…

 

20140521_095338

Lyckade för för första gången hamna högst upp på Funbeat i någon timme… Kan ju ändå påstå att ja vart bra mkt mer vältränad med mindre träningstid…

 

/Danny

Be first to comment